NEW STEP BY STEP MAP FOR چگونگی تشخیص بیماری سل

New Step by Step Map For چگونگی تشخیص بیماری سل

New Step by Step Map For چگونگی تشخیص بیماری سل

Blog Article

آزمایش پوستی سل یکی از رایج ترین روش ها در ایالات متحده برای تشخیص این بیماری می باشد. آزمایش پوستی با تزریق یک عصاره پروتئینی روی بازوی فرد صورت می گیرد. طی دو تا سه روز، فرد آزمایش شده برای سل باید به پزشک معالجه کند تا از وجود یا عدم واکنش مثبت در پوست اطمینان حاصل کنند. واکنش به این بیماری می تواند شامل سخت یا متورم شدن قسمت تزریق شده باشد. در واقع واکنش مثبت به این معناست که فرد به بیماری سل مبتلا شده است. برای تشخیص عفونت فعال راه های دیگری نیز موجود میباشد مانند: گرفتن عکس از قفسه سینه یا معینه جسمی از دیگر روشهای رایج برای تشخیص این بیماری می باشد. در کشورها و مناطقی که آمار مبتلایان به سل بالا می باشد، مانند هند، چین و اندونزی آزمایش خون در تشخیص سل موفق تر است.

رضا گفت: ۱۴۰۲/۱۲/۱۸ در ۵:۵۱ ق٫ظ خیلی ممنون از مطالب بسیار مفیدتون

خوردن غذاهای حاوی گلوتن و دیگر عوامل محیطی است، اما علت دقیق آن مشخص نیست. اما مواردی مانند:

عفونت‌های ویروسی یا استرس‌های شدید عاطفی ایجاد‌شده یا برای اولین بار فعال می‌شود.

افرادی که در آن نزدیکی باشند، می‌توانند با نفس بیماری سل در حیوانات کشیدن باکتری‌ها به این عفونت آلوده شوند.

فرد مبتلا به سل فعال، همه علائم بیماری را از خود نشان می‌دهد و می‌تواند عفونت را به افراد دیگر منتقل کند. سل فعال می‌تواند هفته‌ها یا سال‌ها بعد از سرایت عامل باکتریایی این بیماری خود را بروز دهد.

● داروهایی که سیستم ایمنی را سرکوب می‌کنند نیز می‌توانند افراد را در معرض خطر ابتلا به بیماری سل فعال قرار دهند.

مشکلی که در بدن فرد مبتلا به سلیاک ایجاد می‌شود، صاف شدن پرز روده است.

آیا بی‌انگیزه شده‌اید؟ پس از این قانون ۱۰ دقیقه استفاده کنید

زمانی که نوع بیماری در شخص مبتلا تشخیص داده ‌می‌شود، پزشک می‌تواند خیلی سریع روند درمان را آغاز کند. در ادامه انواع این بیماری را بررسی می‌کنیم.

در سلیاک علائم بیماری به مرور زمان بروز می‌کند و هرچه می‌گذرد بیشتر خود را نشان می‌دهد. اما در حساسیت معمولا واکنش‌ها بسیار تند و باشدت عمل می‌کند و خود را به سرعت نشان می‌دهد.

باشگاه مشتریان آدوراطب بر مبنای «اعتقاد به ارزش مشتریان بعنوان شرکای تجاری» د...

اگر فرد به این بیماری مبتلا باشد، احتمال ناباروری و یا انتقال بیماری به فرزندش هم وجود دارد. هر چند احتمال اینکه این بیماری از پدر و مادر به فرزند منتقل شود ۴ تا ۱۵٪ است. اما به هر حال این احتمال وجود دارد و باید بررسی‌های لازم انجام شود.

برای اینکه از این بیماری پیشگیری شود و حمله‌ی سیستم ایمنی به پرزهای روده اتفاق نیفتد، از عامل تحریک‌کننده‌ی آن که گلوتن است باید خودداری شود.

Report this page